Duidelijk, punctueel & praktisch, een aanpakker met humor…

Dat is wat en wie ik ben… 
Mijn naam is Jacqueline Wanders en als kind schreef ik al schriften vol met de mooiste verhalen. Op mijn 16e belde ik de toenmalige redactiechef van de Gooi- en Eemlander/Dagblad van Almere,
Harry Homma. Op mijn vraag of ik bij de krant kon komen werken begon hij te lachen en zei dat ik een ander nummer moest bellen als ik krantenbezorger wilde worden.

 

Maar een week later schreef ik mijn eerste artikel en dat was het begin van mijn schrijverscarrière.

Ik ben gemotiveerd en wil graag winnen… 
Een potje tennis, maar zeker ook een aanbesteding. In mijn werk doorzie ik snel wat de
aanbestedende dienst wil weten en wat de inschrijver kan bieden. En als de woorden eenmaal op papier staan zorg ik ervoor dat het geheel er ook aantrekkelijk uitziet.


Samenwerken is vermenigvuldigen..
en daarom werk ik samen met andere tendermanagers, tekstschrijvers en ontwerpers. We delen kennis en vullen elkaar aan. Samen staan we sterker en zijn we flexibeler.

Octavia Siertsema 

Aanbestedingsspecialist

“Samen met Jacqueline ondersteun
ik organisaties bij het inschrijven op aanbestedingen. Ze heeft een snelle pen, is kort en krachtig en haar jarenlange ervaring in deze branche werpt iedere keer z’n vruchten af.
Fijn om zo’n betrouwbare zakenpartner
te hebben.” 

Octavia Siertsema

www.octavia-siertsema.nl

 

Intercoaches Netwerk voor aanbestedingen, zorginkoop en trainingen

“De professionals van Intercoaches zijn thuis in beide ‘kanten’ van een aanbesteding. We richten ons de zorgsector en werken voor zowel gemeentes als zorginstellingen. Jacqueline is een professional die onze klanten helpt met het doorgronden van een aanbesteding. Ze communiceert duidelijk, schrijft heldere plannen van aanpak en leidt onze klanten prettig en soepel door een aanbestedingstraject.”  

Alice Hilbers

www.intercoaches.nl

 

Fishwife design

Ontwerp, vormgeving & presentaties

“Ik geef vorm aan inhoud. Een sterke inhoud/tekst komt beter tot zijn recht in de juiste vorm, helder en overzichtelijk. Het visueel vertalen van tekst, in een figuur of beeld, maakt de inhoud in één oogopslag duidelijk. En een passende aansprekende cover nodigt uit tot lezen.
Jacqueline en ik werken al jaren samen en echt 1+1=3!”

Barbara de Haas

fishwife.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Wanders Tekst en Communicatie werkt ook voor: